JÁTÉK - Lee Child: Esti iskola

határidő: április 26, 12:00

Három könyvet sorsolunk ki játszótársaink között a népszerű Jack Reacher-sorozat legújabb könyvéből.

A brit krimiíró, Lee Child világszerte népszerűvé vált a Jack Reacher-széria révén, melynek már két részévből is sikeres film készült Tom Cruise főszereplésével. A könyvsorozat 21. része, a hazánkban a General Press Kiadó gondozásában nemrég megjelent Esti iskola.

estiiskola.jpg

Most ezt a krimit nyerhetitek meg  az art&go révén - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre április 26-án, szerdán 12:00-ig, 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Lee Child melyik regényéből NEM készült eddig film?

A) Csak egy lövés
B) A titokzatos látogató
C) Nincs visszaút

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 3 darab könyvet sorsolunk ki. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A könyveket ezt követően házhoz szállítással juttatjuk el hozzájuk.

Az Esti iskoláról további információkat a General Press honlapján érhettek el. A könyvről írt kritikánk itt található.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása