Három nap alatt öt Cirque de Soleil előadás Budapesten

Május 12. és 14. között vendégeskedik a legendás társulat Varekai előadása a Papp László Budapest Sportarénában.

A 2002-es montreali premierje óta 23 ország 130 városában már több mint 10 millió ember látta a Varekait. A szervezők ígérete szerint a show az akrobatika és az innovatív zenei megoldásokkal fűszerezett koreográfia által elmesélt drámai történet fúziója.

varekai.jpg

A Stéphane Roy által tervezett, négy különböző helyszínt összekötő díszletrendszer minden bizonnyal tényleg különleges látványvilágot és hangulatot jelenít majd meg az Arénában.

Az előadás története szerint az ég elenged egy fiatal magányos férfit, és elkezdődik a Varekai története. A varázslatos erdő árnyékában földet érve egy sokszínű világban találja magát, amely tele van fantasztikus teremtményekkel, és egy abszurd, ugyanakkor különleges élmény részesévé válik. Ezen a napon és ezen a lehetőségekkel teli helyen egy varázslat veszi kezdetét, amellyel újra felfedezheti az életet, és rácsodálkozhat a világ és az elme rejtélyeire.

A „Varekai” szó roma nyelven azt jelenti „bárhová”. A Dominic Champagne által rendezett előadás tisztelettel adózik a nomád lelkek, a szellem és a hagyományos cirkuszművészet, valamint azok előtt, akik végtelen szenvedéllyel keresik az utat, ami elvezethet „Varekai”-ba.

A budapesti öt előadás közül az eredetileg meghirdetett négyre már csak nagyon korlátozott számban, az utólag kijelölt május 14-ei, 13 órás időpontra még nagyobb választékban válthatóak jegyek a www.livenation.hu oldalon.


Forrás: Live Nation Magyarország

 

Tetszett a cikk?
Kövesd az art&go-t Facebookon is!
Film, könyv, színház, zene, gasztro, utazás - élmény!

 

süti beállítások módosítása