Ed Sheeran a 2019-es Sziget első headlinere

 4 Grammy és többmiliárd megtekintés érkezik Budapestre.

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere. A fesztivált jövőre augusztus 7-e és 13-a között rendezik meg.

sheeran.jpg

Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük 4 Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. A Shape of you–t például majd’ 4 milliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész. A Grammy-díjak mellett – a sok között – ott van a vitrinben 4 Ivor Novello-díj, 5 BRIT Awards, 6 Billboard Awards és tavaly a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, ez utóbbi elismerést a zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

“Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadion-koncertek mellett” – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Október 1-én délelőtt 10 órakor indul az úgynevezett Szitizen Prime akció, amikor a leggyorsabb jegyvásárlók az első 24 órában (vagy a készlet erejéig) olcsóbban vásárolhatnak 7 és 5 napos bérleteket – a 7 napost például 20 ezer forinttal kevesebbért, mint a teljes ár.

süti beállítások módosítása