JÁTÉK - Luxemburg grófja jegyek!

Két db. jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Budapesti Operettszínház új bemutatójának főpróbájára.

A Luxemburg grófja az operett irodalom egyik legmulatságosabb története, amelyben a gazdag, szenilis vénember, Sir Basil szerelmével üldözi az ünnepelt énekesnőt, Didier Angèle-t, akit persze sokkal jobban érdekelnek az éhenkórász, fiatal művészek. Közülük is leginkább René, aki váratlanul értesül róla, hogy Luxemburg grófja lett, s ezt a címet egy névházasság formájában azonnal el is adja Sir Basilnak... A meglepetésekkel, cselszövésekkel és szerelmi párviadalokkal teli, szellemes és fordulatos történet Lehár Ferenc olyan örökzöld melódiáinak szárnyán jut el a végkifejletig, mint például a Polkatáncos, vagy a Szívem szeret.

img_2472.JPGDolhai Attila, Fischl Mónika, Lukács Anita, György Rózsa Sándor (fotó: Budapesti Operettszínház)

Egy szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet a november 3-a, péntek 19:00-kor kezdődő főpróbára - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre április október 31-e, kedd 12:00-ig, 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

luxi_a4_1szerep.jpg

A megválaszolandó kérdés:

Melyik operettnek nem Lehár Ferenc a szerzője?

A) Cigányszerelem
B) A mosoly országa
C) Leányvásár

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 1x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertes nevét a játékot követően itt tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. A nyereményjegyeket az előadást megelőzően, a helyszínen lehet majd átvenni.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása