JÁTÉK - Vámpírok bálja jegyek!

Két db. jegyet sorsolunk ki játszótársaink között az immár több mint tíz éve sikerrel futó musical október 5-ei, csütörtöki előadására.

2007 júniusában mutatta be a PS Produkció Budapesten a Vámpírok bálját, mely azóta is nagy sikerrel fut: eddig  A produkció június 5-én ünnepelte a tizedik évfordulójátt, a nyári szünetet követően pedig most ismét visszatérnek és bálba invitálnak a vámpírok a Pesti Magyar Színházban.

Október 5-én Egyházi Géza, Török Anna és Pásztor Ádám lépnek színpadra az előadás főbb szerepeiben 

img_8558.jpgFotó: Sárközy Marianna

Két szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet az október 5-e, csütörtök 19:00-kor kezdődő előadásra - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre április október 4-e, szerda 12:00-ig, 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

A Vámpírok bálja melyik szerepében látható Szemenyei János?

A) Herbert
B) Koukol
C) Alfred

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 2x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertes nevét a játékot követően itt tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A nyereményjegyeket az előadást megelőzően, a helyszínen lehet majd átvenni.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása