Westeros Budapesten

A Trónok Harca élő koncertélmény Ramin Djawadi közreműködésével az európai arénákba is elhozza Westeros világát.

Ramin Djawadi vezényletével, nagyzenekarral, kórussal és szólóénekesekkel 45 városban lesz látható a koncert Európában és Észak-Amerikában, többek között Londonban, Párizsban, Berlinben, Amszterdamban, Stockholmban, Prágában, New Yorkban, Torontóban, Los Angelesben, Chicagóban és Bostonban  

got_artwork_hun.jpg

“A Trónok Harca élő koncertélményt eljuttatni a közönséghez egy álom valóra válása volt év elején, amely egy három évvel ezelőtti ötletből jött létre” – nyilatkozta Djawadi. A Trónok Harca® élő koncertek Ramin Djawadi közreműködésével 2017 februárjában voltak láthatók Észak-Amerikában, három évvel azután, hogy az ötlet Djawadi fejéből kipattant. Az előadást a rajongók és a kritikusok egyaránt dicsőítették.

Amennyire a Trónok Harca cselszövései és világa eseményekben gazdag, a sorozat zenéje ugyanígy együtt élt a rajongókkal a kezdetektől fogva, mivel a gondosan felépített dalok a karakterek közötti legfontosabb pillanatok érzelmi súlyát hangsúlyozták.

A turné, amelyet a Live Nation szervez az HBO Global Licensing-gel együttműködve, továbbra is innovatív zenei- és videotechnikát alkalmaz, amely életre kelti Westeros és Essos különböző részeit, valamint újabb felvételeket és képanyagokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a 45 állomásos új turnéra hoztak létre. A koncertkörút május 8-án indul Madridban, és összesen 20 várost érint Európában május és június folyamán. Az észak-amerikai kör szeptember 5-én kezdődik Vancouverben, és október 14-én zárul Torontóban.

A jegyértékesítés minden helyszínen szeptember 29-én kezdődik 10 órakor. Az exkluzív HBO elővásárlási lehetőség már most is él, és egészen péntek reggel 9 óráig elérhető. A normál jegyek mellett 3 különböző VIP csomag szintén elérhető a rajongók számára. A budapesti koncertre jegyek itt válthatóak.


Forrás: LiveNation Magyarország

süti beállítások módosítása