Sarah Brigthman karácsonyi koncertje Budapesten

A szoprán a Royal Christmas Gala keretében a Gregorian énekegyüttessel közösen lesz látható 2017 december 20-án.

A Royal Christmas Gála európai turnéjának állomásaként 2017. december 20-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában Sarah Brightman. A világ egyik legjobb és legsikeresebb szopránjának fellépése a karácsonyi időszak egyik legnagyszabásúbb rendezvénye lesz. Brightman a Gregorian énekegyüttessel és számos vendégművésszel együtt hagyományos karácsonyi dalokat ad elő nagyzenekari kísérettel.

brightman.jpg

Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt 32 millió albumot adott el, több mint 180 arany és platina lemezzel büszkélkedhet. Az 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két olimpia alkalmával is felkértek, hogy adja elő az esemény hivatalos himnuszát.

Pályájának további kiemelkedő momentuma Andrea Bocellivel közös fellépés-sorozata, a Time to say goodbye, de nevéhez fűződik Az Operaház Fantomja Christine-je is, melyet egykori férje, Andrew Lloyd Webber kifejezetten az Ő számára írt.

Brightman mellett a Karácsonyi Gála különleges vendége lesz a Gregorian énekegyüttes is, mely több mint 10 millió eladott albummal, számos arany- és platina lemezzel korunk egyik legnépszerűbb énekprodukcióját nyújtja.

A koncertre egyek itt kaphatók.

süti beállítások módosítása