Sting visszatér Budapestre

A koncert október 13-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

A teltházas észak-amerikai, európai, dél-amerikai, valamint mexikói állomásokat követően Sting 57th & 9th elnevezésű turnéja folytatódik, és az őszi fesztiválokat követően újabb európai városokban is látható lesz. Köztük Budapesten is, október 13-án.

photo_57th_2_main_1.jpg

Sting tizenkettedik szóló stúdióalbuma, a 57th & 9th egy évtized után az első rock/pop lemeze, amely november 11-én jelent meg az A&M/Interscope Records-nál. A tízszámos anyag tükrözi Sting széleskörű zenei és dalszerzői stílusát, kezdve az érdes, gitár-témájú első kislemez, az I Can’t Stop Thinking About You-tól a kegyetlen Petrol Head-ig és a himnusszerű 50,000-ig.

A 57th & 9th elnevezésű turnén Sting egy 3 fős bandával áll színpadra; régóta állandó gitárosával, Dominic Millerrel, továbbá Josh Freese dobossal és Rufus Miller gitárossal, valamint vendégként Joe Sumner és  a harmonikaművész Percy Cardona, a The Last Bandoleros tagja is színpadra lép.

A budapesti koncertre jegyek a www.livenation.hu oldalon keresztül vásárolhatók június 2-án 10 órától. Az 5 különböző ülő-, az álló- és a limitált számú kiemelt állójegy mellett VIP-csomagok is válthatóak a fellépésre.


Forrás: LiveNation Magyarország

süti beállítások módosítása