Jövő júliusban Budapesten lép fel a Judas Priest

Az ötvenéves jubileumi turné keratein belül érkeznek Magyarországra.

A Judas Priest 1969-ben alakult az angliai Birminghamben, amelyet sokan tartanak a heavy metál bölcsőjének. Rob Halford, Glenn Tipton, K.K. Downing és Ian Hill a zenészek, akik azért folytatják a pályafutásukat, hogy megváltoztassák a heavy metál műfaját.

jp_promo.jpg

Debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metál bandává vált, olyan klasszikus albumokkal, mint az 1980-as British Steel, a ’82-es Screaming for Vengeance, illetve az 1990-es Painkiller. A Breaking The Law, a Living After Midnight és a You’ve Got Another Thing Coming pedig igazi rockhimnuszokká váltak.

Egyebek mellett 2006-ban VH1 Rock kitüntetést kaptak, bezsebelték a Legjobb előadásért járó Grammy-díjat 2010-ben, 2017-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagságára is jelölték őket, a 2018-as Firepower című lemezük pedig az összes addigi albumuknál sikeresebben szerepelt a slágerlistákon.

Megünnepelvén ötven évüket, 2020-ban jubileumi turnéra indulnak. melynek keratein belül jövő év július 13-án a Budapest Arénában lépnek fel.

Jegyek a budapesti koncertre november 12-én 10 órától kaphatóak.

süti beállítások módosítása