A magyar rajongóktól is elköszön a Kiss

A budapesti búcsúkoncertre 2020. július 16-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.

Négy és fél évtizednyi szuperlatívuszok után búcsút rajongóinak az ikonikus banda. Ahogy a kvartett néhány nappal ezelőtt a Kiss Kruise-on bejelentette, a többéves turné 2020 nyarán Európába is ellátogat, és Budapesten is látható lesz.

kiss_promo_0307_k.jpg

A sminkes szörnyek nem kevesebbet kínálnak, mint egy óriási rock show-t pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnyi lámpaparkkal.  Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a közönség felett szállnak.

A klasszikus sminkjeikben több mint két órán keresztül játsszák azokat a dalokat, amelyek egy egészen új műfajt hoztak létre, és a KISS-t a Rock and Roll Hírességek Csarnokába juttatták.

A 2019 januárjában, a kanadai Vancouverben indított turnéval a zenészek Észak-Amerika legnagyobb csarnokaiba, Európa nagyvárosaiba és a legnagyobb fesztiválokra jutottak már el. Még előttük van Óceánia, Ázsia, Dél-Amerika és egy újabb oda-vissza utazás az Egyesült Államokban.

Már a legutolsó koncertet is bejelentették. 2021. július 17-én az 1973-ban alapított banda utoljára abban a városban áll színpadra, ahol az egész kezdődött: New Yorkban

A budapesti koncertre jegyek november 14-én 10 órától kaphatóak.

süti beállítások módosítása