JÁTÉK - Maya jegyek!

Két párosjegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Budapesti Operettszínház új bemutatójának főpróbájára.

A Budapesti Operettszínház régi adósságát törleszti, amikor évtizedek után újra színpadra viszi egykori igazgatójának, Fényes Szabolcsnak legnépszerűbb operettjét, a Mayát. Az 1931-ben íródott mű máig hatásosan és igen sokszínűen ötvözi a kor hangulati és stíluselemeit. A Maya látványos show elemekkel gazdagított revüoperett, amely ugyanakkor történetmesélésében egyesíti a félreértéseken alapuló klasszikus francia bohózati humort, és a Rejtő Jenő-i szertelen, krimiszerű vadságot és frivolitást.

maya.jpgA Maya szereplői (fotó: Budapesti Operettszínház)

Az idegenlégió egzotikus világában és a párizsi mulatók túlfűtött miliőjében játszódó, rafinált szerelmi játszmákban bővelkedő, fordulatos mese, a pompás szerepek, legfőképp pedig Fényes Szabolcs halhatatlan slágerei, mint például a Szeretnék egyszer kicsit boldog lenni, a Luxusvonat vagy a Sweetheart. A Maya Réthly Attila rendezésében, Lőcsei Jenő koreográfiáival kerül színpadra.

Egy szerencsés játékosunk  most két jegyet nyerhet a november 29-én, csütörtökön, 19:00-kor kezdődő főpróbára - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre november 28., szerda 12:00-ig , 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Melyik operettben NEM lépett még együtt színpadra Fischl Mónika és Dolhai Attila?

A) A cirkuszhercegnő
B) Sybill
C) A chicagói hercegnő

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 1x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertest e-mailen értesítjük . A nyereményjegyeket az előadást megelőzően, a helyszínen lehet majd átvenni.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása