Százhuszonöt magyar fellépő az idei VOLT-on

Öt színpad részletes programjával, 125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja; további 8 helyszíné hamarosan érkezik.

A VOLT évek óta az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar fellépővel találkozhat a közönség. Itt lesz többek között a Brains, a Punnany Mssif, a Wellhello, a Kiscsillag, a Road és a Quimby, a Tankcsapda, az Iron Maiden, a Skillet, a Depeche Mode, a Belga és a Vad Fruttik.  A VOLTon ünnepli 50. születésnapját Ákos és a Tankcsapda frontembere, Lukács Laci is.

volt2.jpg

A soproni borászokat és boraikat bemutató Poncichter Bornegyedben igazán színes kínálat várja a VOLT vendégeit. Itt lesz a Budapest Bar, Bérczesi Robi, Járai Márk, az Európa Kiadó, a Pál utcai fiúk, a Blahalouisiana, a Honeybeast, de a TNT is. 

A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny idei nyolc résztvevője most is vendég a VOLTon, a győztes a Telekom Nagyszínpadon lép fel. Továbbá a NECC Party idén az OTP Bank-Petőfi Rádió Nagyszínpadon várja rajongóit. DJ Joko pedig rekorderként öt estén át zenél a Sopron Színpadon. A Petőfi Zenei Díjat két év VOLT után idén a STRAND Fesztiválon adják át, augusztus végén. 

A VOLT részletes programja mától a fesztivál oldalán olvasható. Kedvezményes jegyelővétel április 13-ig lehetséges.

süti beállítások módosítása