JÁTÉK - Kékszakáll jegyek!

Két párosjegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Budapesti Operettszínház új bemutatójának főpróbájára.

A feleségeit sorra fogyasztó Kékszakáll története ismerős lehet a nézők számára. Jacques Offenbach életörömöt sugárzó, zeneileg is sziporkázó operettje komédiává alakítja a véres legendát, szerelmi és politikai intrikákkal sűrítve az egyébként is akciódús cselekményt. Az Operettszínház új bemutatója leporolja a romantikus történetet, és egy mai néző számára is ismerős közegbe, a vállalati szférába helyezi. Kékszakáll vezérigazgató és Bobeche szenátor a hierarchia csúcsán, teljhatalommal rendelkeznek beosztottaik élete felett, egészen addig, amíg Boulotte, egy szókimondó takarítónő kézbe nem veszi a dolgokat.

_e2c1258x.jpgCsoportkép a Kékszakáll sajtótájékoztatóján (fotó: Budapesti Operettszínház)

A furcsa szerelmi viszonyokról és hatalomvágyról szóló előadást a Katona József Színház fiatal rendezője, a Színikritikusok Díjával is jutalmazott Székely Kriszta állítja színpadra, aki korábban a Kreatív kapcsolatok című kamaraoperát rendezte a Kálmán Imre Teátrumban.

Két szerencsés játékosunk az art&go és a Budapesti Operettszínház közös játéka révén most két jegyet nyerhet a február 22-én, csütörtök 19:00-kor kezdődő főpróbára - ehhez csupán három dolgot kell tennetek. 1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre február 21-e, szerda 11:00-ig (tekintettel a szűk határidőkre, a győzteseket a sorsolást követően azonnal értesítjük), 2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

kekszakall_a4_web.jpg

A megválaszolandó kérdés:

Melyik színház társulatának a tagja a Kékszakállban vendégművészként színpadra lépő Szacsvay László?

A) Örkény István Színház
B) Katona József Színház
C) Nemzeti Színház

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 2x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertesek nevét a játékot követően itt tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A nyereményjegyeket az előadást megelőzően, a helyszínen lehet majd átvenni.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása