Hamarosan Magyarországra érkezik James Newton Howard

Budapesten koncertezik az egyik legnépszerűbb hollywoodi zeneszerző.

James Newton Howard a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat első élő koncertturnéjával 2017. november 5-én. A 20 állomásos európai turné premierjére Londonban kerül sor a magyar koncert előtt két nappal, a Royal Albert Hall-ban.

jnh.jpg

A jelenleg a Harry Potter-filmsorozat legújabb részén, a Legendás állatok és megfigyelésük című film zenéjén dolgozó Grammy-díjjal és Emmy-díjjal is jutalmazott, Oscar-díjra jelölt nemzetközileg elismert művész széles körben ismert mások mellett a Micsoda nő!, a Hullámok hercege, a A hatodik érzék, a King Kong, az Az éhezők viadala és további számos sikerfilm zeneszerzőjeként. James Newton Howard zenéit több mint 120 filmben hallhatták. A „The Hanging tree” dala, amit Az éhezők viadalában Jennifer Lawrence énekelt, második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

James Newton Howard koncertturnéjával Hollywood elmúlt három évtizedét ünnepli zenével, szavakkal és videóval. Több mint száz előadó lesz segítségére  a színpadon, a szimfonikus zenekar egy kórussal egészül ki. A kivetítőkön jó néhány filmnél a legizgalmasabb részletekkel illusztrálják a koncertet, és fényshow utazik a turnéval.

A koncertre jegyek ide kattintva vásárolhatóak.

süti beállítások módosítása