Ismét bálba hívnak a vámpírok

Az immár a tízedik évét is betöltött Vámpírok bálja a szokásos nyári és téli széria mellett ezúttal október elején is várja az érdeklődőket.

A Vámpírok bálja igazi nemzetközi közös munka eredménye. A budapesti produkciót a show vezetőrendezője, Roman Polanski közvetlen munkatársa, Cornelius Baltus rendező és Dennis Callahan amerikai koreográfus állították színpadra. A díszleteket jegyző Kentaur munkája a magyar premiert követően több külföldi változatban is bemutatkozhatott.

vampir5.jpgVámpírok bálja (fotó: Sárközy Marianna)

Az előadás színpadra állítása mögött szériáról szériára hatalmas munka áll. „Arra törekszünk, hogy minden előadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen. Minden széria előtt próbálunk két-három hetet, a musical-műfaj ezt meg is követeli: a magas színvonal megtartása érdekében, amely rengeteg befektetett munkát és tehetséges embert igényel” – mondta el az art&go-nak nyáron, a tízéves jubileum kapcsán adott interjújában Simon Edit, a Vámpírok bálja producere. Mint azt megtudtuk, új beállók esetében Cornelius Baltus rendező maga is Budapestre jön és foglalkozik néhány napot a debütáló musicalszínészekkel.

Krolockként Egyházi Gézát, Bot Gábort és Zöld Csabát, Sarah szerepében Simon Pannát és Török Annát láthatjuk, Alfréd bőrébe Héger Tibor és Pásztor Ádám bújik, Herbertként pedig Jenei Gábor és Szemenyei János lép színpadra. A Magdát megformáló Kecskés Tímea, valamint a Chagal jelmezeit magára öltő Pavletits Béla a kezdetektől tagja a vámpírcsapatnak. Az előadásokat Köteles Géza vezényli.

Október 4. és 8. között összesen hét alkalommal látható újra a Pesti Magyar Színházban a Vámpírok bálja. Az előadások hétköznapokon 19:00-kor, hétvégén pedig 15:00-kor és 19:00-kor kezdődnek. Az előadásokra jegyek ide kattintva válthatók.

süti beállítások módosítása