JÁTÉK - Kétely jegyek!

Két páros jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Kétely szeptember 10-ei sajtóbemutatójára.

A játék lezárult, a nyertesek: Makai Szilvia és Polaneczki-Káplár Katalin

1964-et írunk. A bronxi St. Nicholas Egyházi Iskola igazgatónője, Aloysius nővér kemény kézzel és alapvető gyanakvással kezeli a gondjaira bízott gyerekeket. Az iskola azonban új tanítót kap Flynn atya személyében, aki modern gondolkodást és személyes odafigyelést hoz a szigorú intézménybe. Hamarosan összetűzésre kerül sor kettejük között, és amikor egy fiatal nővér elárulja, hogy a férfi különös figyelemmel viseltet az egyik diák iránt, az események váratlan fordulatot vesznek. A Pulitzer- és Tony-díjas dráma több, mint ötszázszor ment a Broadway-n, filmváltozatában, melyet maga a szerző rendezett, Meryl Streep és Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepeket.

orlai_produkcio_ketely.jpgKétely (fotó: Takács Attila)

Két szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet a szeptember 10-én, 20:00-kor kezdődő sajtóbemutatóra a Belvárosi Színházba. Ehhez csupán három dolgot kell tennetek:

1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre augusztus 31, csütörtök 12:00-ig,
2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon,
3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Az alábbiak közül az Orlai Produkciós Iroda melyik másik előadásában látható Fekete Ernő?

A) Őszi szonáta
B) Római vakáció
C) A folyón túl Itália

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 2x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A nyereményjegyek átvételének módjáról szintén emailen küldünk majd tájékoztatást.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása