Az Őrült Nők Ketrece: 150!

Százötvenedik előadását és harmadik születésnapját ünnepli az Alföldi Róbert rendezte musical az Átrium Film-Színházban.

Az Őrült Nők Ketrece következő szériájának első előadása, a június 28-ai a százötvenedik, az utolsó, július 9-ei pedig a harmadik születésnapi alkalom. A produkció castingját 2014 áprilisában tartották, májusban az énekpróbák zajlottak, az olvasópróbára május 25-én került sor, a bemutató július 12-én volt. Azóta ötvenezren látták Az Őrült Nők Ketrecét. A Kultúrbrigád és az Átrium produkciójában készült előadás óriási közönség- és kritikai sikert aratott, számos kiegészítő program – kiállítások, zenés események, performanszok, közönségtalálkozók, dokumentumfilm az előadás készüléséről – kapcsolódott hozzá, a 100. előadás alkalmából képes kiadvány is készült a produkció életéről. A 150. előadásra a műsorfüzet újul meg, az új kiadás a korábbihoz képest bővebb merítést ad az előadáshoz kapcsolódó érdekességekből, kritikákból és kommentárokból.

madarkak_foto_puska_judit_2070.jpgA Madárkák (fotó: Puska Judit)

A nyári blokkban a megszokott szereplőgárda – Stohl András, Hevér Gábor, Fehér Balázs Benő, Józan László, Fehér Tibor, Mihályfi Balázs, Parti Nóra, Csobot Adél, Bach Kata, Nagy Dániel Viktor, Fábián Szabolcs, a Madárkák és a Ketrec zenekara – várja a nézőket, egy kivétellel: Hullan Zsuzsát elfoglaltsága miatt Söptei Andrea és Csarnóy Zsuzsa váltásban helyettesíti, a két kitűnő színésznő már korábban is játszotta egy-egy blokk alkalmával Marie Bouteille szerepét, a csapat boldogan várja vissza őket az előadásba.

A budapesti előadásokkal nem ér véget a mulató évada: július 14-én és 15-én a Nyíregyházi Szabadtéri Színpadon, 22-én Veresegyházon, a Mézesvölgyi Nyár keretében játsszák az előadást, történetében először szabadtéri változatban. Az előadás alkotói mindkét helyen készülnek valami helyi meglepetéssel a közönségnek. A vidéki szabadtéri előadásokra a jegyek már csak korlátozott számban kaphatók.

süti beállítások módosítása