JÁTÉK - Családi játszmák jegyek!

Két páros jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Családi játszmák június 26-ai sajtóbemutatójára.

Sam Holcroft intellektuális komédiája 2015-ben a londoni Nemzeti Színház sikere volt. Alaphelyzete egyszerű: családi ünnepre gyűlik össze a família, hazajön a két fiútestvér a szülőkhöz, s hozzák magukkal saját családjukat. Ahogy ez lenni szokott: frusztrációk, kényszerképzetek, rokonszenvek és ellenszenvek kerülnek felszínre, ahogy a különböző életformák és gondolkodásmódok egy asztalhoz kényszerülnek. A darab azonban több ennél: közös komédia és cinkos játék is a közönséggel. A szereplők viselkedésének egyszerűnek tűnő, de szigorú szabályait ugyanis a nézőtéren tudni lehet majd előre, így a nézők végig beavatottként láthatják lelepleződni azokat a titkokat és hazugságokat, amelyeket a szereplők egymás elől eltakarni igyekeznek.

csaladi_jatszmak_olvasoproba_2.jpgKútvölgyi Erzsébet az olvasópróbán (fotó: Takács Attila)

Két szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet a június 26-ai, 19:00-kor kezdődő sajtóbemutatóra. Ehhez csupán három dolgot kell tennetek:
1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre június 20-a, kedd 12:00-ig,
2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon,
3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Az alábbiak közül Orlai Produkciós Iroda melyik előadásában látható még Járó Zsuzsa?

A) Bocs, félrement!
B) Egy fenékkel két lovat
C) Hitted volna?

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 2x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertes nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. A nyereményjegyeket az előadást megelőzően a helyszínen lehet majd átvenni.

A Családi játszmákról további információkat cikkünkből tudhattok meg.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása