Célkeresztben: az élsport!

Ullmann Mónika maga sem tudja, hogy döntene a darabban felvázolthoz hasonló helyzetben.

Szeptember 16-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Hatszín Teátrumban Jonathan Maitland drámáját, a Magyarországon először látható Tagadj tagadj tagadj című előadását, Lovas Rozi, Ullmann Mónika, Sztarenki Dóra, Nagy Dániel Viktor és Ficzere Béla szereplésével; Szabó Máté rendezésében.

Játék: ide kattintva párosjegyet nyerhet 
a Tagadj tagadj tagadj szeptember 15-ei sajtóbemutatójára!

„2026-ot írunk, vagy mégsem? Eve, az ígéretes ifjú futóbajnok nő megismerkedik a sportág egyik legjobb edzőjével, aki hamarosan új 'kiegészítő kezelést' ajánl neki. Ha vállalja, ő lehet a világ leggyorsabb futója – de vajon biztonságos, legális és etikus ez a kezelés? A cím a doppingolók kézikönyvének legfontosabb mondatát idézi: "Tagadj mindent, amíg csak képes vagy." – áll a színlapon.

orlai_tagdj_tagadj_tagadj_kep2.jpgTagadj tagadj tagadj (fotó: Takács Attila)

Az edzőt játszó Ullmann Mónika szerint bár a sportról szól a darab, de olyan kérdéseket vet fel, amiket a nagy klasszikusok is: mi a hazugság, meddig hazudok magamnak és ezt hogyan mutatom a külvilág felé...  – Nem mentünk fel és nem ítélünk el senkit. Vázolunk egy helyzetet és mindenki gondolkozhat, hogy ki a bűnös vagy ki az áldozat. Szerintem ettől jó a darab. Sikerült olyan közel kerülnünk ezekhez a figurákhoz, hogy tisztában vagyunk vele, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága – emelte ki a színésznő.

– Magam sem tudom, én hogy döntenék abban a helyzetben, mikor az ember fizikálisan függővé válik az edzésektől, a vitaminszintje, a vérében lévő oxigénszintje is elérte a maximumot, már ott áll a győzelem küszöbén, és már tényleg nem tud mit tenni, többet nyújtani a győzelemért... Odanyúlnék-e a szerért, hogy átszakítsam a célszalagot, vagy azt mondanám, hogy akkor bennem ennyi volt? – tette hozzá Ullmann Mónika.

  1. szeptember 16-án, az előadás budapesti premiere után Jonathan Maitland részvételével beszélgetésen vehetnek részt az érdeklődők a Hatszín Teátrum színházterében.
süti beállítások módosítása