JÁTÉK - Billy Elliot jegyek!

Két páros jegyet sorsolunk ki játszótársaink között a Billy Elliot - a Musical augusztus 27-ei, vasárnapi előadására.

A játék lezárult, a nyertesek: Bak Szilvia és Busa Mária

1984-et írunk. Angliában a bányászvárosokban felbolydult az élet: a sztrájkok korát éljük. A 11 éves Billy Elliot egy ilyen kisvárosban él. Apja és bátyja a sztrájkolók közt harcol a jobb megélhetésért, édesanyja meghalt. A fiú a családi hagyományt folytatva bokszedzésre jár, de nem való neki az erőszakos sport. Egy nap véletlenül tanúja lesz a lányok balettórájának és elvarázsolja a tánc. Vajon egy kisfiú művészi tehetsége össze tudja-e hozni a családot és a város közösségét?

A musical-változat elkészítésekor a 2000-ben bemutatott mozifilm nyerő csapatához Sir Elton John csatlakozott. A világsikernek örvendő művet Magyarországon Szirtes Tamás non-replika rendezésében, Tihanyi Ákos koreográfiájával mutatta be 2016 nyarán a Magyar Állami Operaház.

billyelliot1.JPGAuksz Éva (fotó: Toldy Miklós)

Két szerencsés játékosunk az art&go révén most két jegyet nyerhet az augusztus 27-ei, 18:00-kor kezdődő előadásra az Erkel Színházba. Ehhez csupán három dolgot kell tennetek:
1.) e-mailben elkülditek a helyes választ az alább feltett kérdésre a nyeremenyjatek@artandgo.hu e-mail címre augusztus 25-e, péntek 12:00-ig,
2.) megosztjátok az art&go játékra vonatkozó posztját a Facebookon,
3.) ha eddig nem tettétek meg, kedvelitek az art&go Facebook-oldalát.

A megválaszolandó kérdés:

Ki NEM látható a Billy Elliotban Mrs. Wilkinsonként?

A) Janza Kata
B) Gallusz Nikolett
C) Ladinek Judit

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszátok meg, ugyanis csak akkor látjuk, hogy teljesítettétek-e ezt a feltételt. Összesen 2x2 darab jegyet sorsolunk ki. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A nyereményjegyek átvételének módjáról szintén emailen küldünk majd tájékoztatást.

Jó játékot!

süti beállítások módosítása